Родените в Рак са извънредно емоционални и грижовни, а домашното, семейно

...
Родените в Рак са извънредно емоционални и грижовни, а домашното, семейно
Коментари Харесай

Зодиак:Рак и неговите декади

Родените в Рак са извънредно прочувствени и грижовни, а домашното, фамилно гнездо е главен техен ориентир в живота.

Както и родените във всички останали знаци, и те се разделят на три декади, всяка от тях със свои особености и характерности:

Родените в първата декада на Рак (21 юни – 2 юли)

Те са положителни хора, а и добре изглеждащи, с пропорционални черти и форми. Най-силно от всички други са привързани към дом и семейство – и родителско, и лично.

Притежават развито естетично възприятие, както и дарба да зареждат доста сила от природата и от нейните хубости и форми. Така че не трябва да се отдалечават прекалено много от всичко това.

Много добре се отразява на тяхната сила красиво подреденият дом и съществуването на живи цветя в него и към него. Силно се нуждаят и от независимост, въпреки че несъразмерната независимост може да им навреди.

Родените във втората декада на Рак (2 юли – 12 юли)

Те имат мощно развито, крилато въображение, изключително доста използвано в изяви, при които словото и ръцете имат значимо присъединяване. Умеят да проникват в тайните на духа и битието.

Изразяват се по впечатляващ, запаметяващ се метод.Много обичат да четат, най-много лирика. Не рядко и сами пишат. Трябва да внимават какво приказват и какво мислят, думите и мислите при тях имат огромна мощ.

Родените в третата декада на Рак (12 юли – 22 юли)

В тази декада се раждат най-смелите, предприемчиви и динамични раци. Те демонстрират афинитет към националните каузи и елементарните хора и постоянно са подготвени да водят война за тях.

Така получават назад обич и поддръжка, което ги зарежда с доста сила и жизнеспособност. Преследват набелязаните цели с огромна упоритост.

А тези цели нормално са високи, най-често в професионалната област. Имат способността да се открояват измежду другите хора. И го вършат, като на първо време съпреживяват техните проблеми, приемайки ги за свои.

На всички Раци им предстоят тази година промени и в персонален, и в професионален проект. 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР